Děkuji vám…

Od začátku nového roku jsem předávala dvě různé nemovitosti – jeden byt a jeden rodinný dům. U obou jsem při předání dostala od svých spokojených klientů kytičku jako poděkování za moji práci. Ne, že bych svoji práci dělala kvůli tomu, aby mi moji klienti nosili pozornosti. Ale každé potvrzení, že svoji práci dělám dobře, a hlavně pro vás, potěší.

A to mě vedlo k zamyšlení, abych ještě jednou poděkovala i já vám. Za důvěru, za spolupráci, za příjemná setkání.

Děkuji vám všem, kteří jste mi dali svoji důvěru při prodeji svojí nemovitosti. Vám všem, kteří jste se mnou svoji novou nemovitost kupovali. Vám, kteří jste se mnou nemovitost pronajímali. Všem, kdo se na mě obrátili se žádostí o odhad tržní ceny, ať už pro dědické řízení, rozdělení společného jmění manželů, kvůli úvaze o prodeji nemovitosti nebo jen tak, protože vás zajímalo, kolik má vaše nemovitost na dnešním trhu hodnotu. I vám, kteří jste se na mě obrátili o konzultaci nebo radu z oblasti realit.

Děkuji vám, kteří jste mě na základě své dobré zkušenosti doporučili svým přátelům a známým.

Děkuji vám všem, kteří jste svoji spokojenost vyjádřili třeba jen slovy. Vám všem, kteří jste si našli čas a napsali mi krátké hodnocení na můj profil na Google (klikněte na profil), nově i na seznamu (klikněte na profil), popř. na profilech firmy RE/MAX Alfa na Google, Seznamu, Facebooku apod. Cením si toho o to víc, že někteří z vás mi psali hodnocení se slovy „Já tyhle hodnocení strašně nerad/a píšu“. Jedna klientka mi dokonce dala svoje vůbec první hodnocení na sociálních sítích, protože prý „prostě musela“.

Vaše spokojenost mě velmi těší a je mi velkým bonusem k práci, kterou dělám ráda a která mě velmi naplňuje.

Těším se na setkání s vámi se všemi – stávající klienty – v novém roce; a těším se i na vás – svoje nové klienty. A udělám vše pro to, abyste byli i nadále s mými službami a mojí pomocí spokojeni.

Přeji vám všem zdravý, pohodový a úspěšný další rok 2023.